Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Viti i Ri Arsimor 2021-2022

Në fillim të vitit të ri arsimor 2021-2022,
✅Urojmë të gjithë nxënësit dhe stafin pedagogjik :
✅Një vit i mbarë dhe i suksesshëm
[lsvr_gallery images=”13834,13835,13836,13837,13838,13839″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *