Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjese publike

Në bazë të ligjit Nr.146/2014 “Për njoftimin dhe konsultimin publik”, pika 1 dhe 2 neni 5, pika 1,2,3,4 neni 52 “Për njoftim dhe konsultim publik” të rregullores së Këshillit Bashkiak , ligjit Nr 139/2015 “Për Vetëqeverisjen Vendore”, bazuar në pikën 2 të nenit 26 të Ligjit Nr.107 datë 31.07.2014 “Për Planifikimin dhe Zhvillimin e Territorit”
✅U zhvillua sot
Dëgjesa publike me temë: “Për rishikimin e pjesshëm të dokumentit të Planit të përgjithshëm vendor të bashkisë Roskovec me proçedurë të thjeshtuar”
 Kjo dëgjesë kishte si qellim kryesor konsultimin dhe marrjen e mendimeve nga grupet e interesit, për t’i diskutuar dhe miratuar në vijim në mbledhjen e Këshillit Bashkiak.
 Të hapur për të diskutuar dhe ballafaquar mendimet në funksion të gjetjes së zgjidhjes më të mirë.
[lsvr_gallery images=”13827,13828,13829,13830,13831″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x