Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: June 2019

Parku i lodrave

Investimi për parkun e lodrave në zonën “Ish Furri Bukës” është pritur shumë mirë nga qytetarët, pasi tashmë kanë një hapësirë ku mund të argëtohen, të luajnë dhe të kalojnë kohën e lirë.👭👬👫
Këndi i lojrave që është publik dhe është pa pagesë për të gjithë fëmijët.
🔊🔊Duhet t’ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve se, që të rregullojmë qytetin kushton, por kushton më pak nëse të gjithë ne i ruajmë investimet e bëra. Kjo është arsyeja që ju kërkojmë të na ndihmon ta ruajmë këtë investim.
Të gjithë duhet të ndërgjegjësohemi që ta ruajmë pronën publike dhe jo ta dëmtojmë atë.🙏🙏
📌Ruajtja e investimeve publike është detyrim ligjor e mbi të gjitha moral jo vetëm i Bashkisë Roskovec por dhe i qytetarëve.
#Bashkëpuno!
#RuajeImvestimin!
#MosDëmto!

 
[lsvr_gallery images=”10177,10178,10179,10180″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Aktivitete sportive

Me të rinjtë, për ti nxitur drejtë aktviteteve sportive. ⚽️⚽️⚽️
Në kuadër të aktiviteteve sportive të organizuara nga Bashkia Roskovec, janë zhvilluar ndeshjet e volejbollit për vajza dhe djem, midis shkollave të mesme “Didin Bishani”, Kurjan dhe “Adem Vrapi”, Roskovec.
Këto aktivitete treguan dëshirën dhe përkushtimin e nxënësve të shkollave për aktivitetet sportive. Përgatitja e tyre tregoi dhe njëherë vullnetin e specialistit të sportit z. Eldison Kapo dhe mësuesëve të edukimit fizik në këto aktivietet si dhe vijueshmërinë e traditës sportive në bashkinë tonë.
Ekipi i vajzave të Kurjanit arriti të dilte fitues nga kjo përballje, ndërsa fitues për ndeshjen e volejbollit për djem doli ekipi i djemëve të Roskovecit.
Suksese të mëtejshme ekipeve fituese dhe pjesëmarrëse.
 
[lsvr_gallery images=”10245,10246″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]