Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: June 19, 2019

Sistemimi i rrugës nr.3, Njësia Administrative Strum, fshati Velmish

Në Njësinë Administrative Strum, fshati Velmish, ka filluar sistemim i rrugës nr. 3.
Urbanizimi i çdo fshati është prioriteti jonë, i cili do të vazhdojë për të përmirësuar cilësinë e jetesës së qytetarëve tanë. 🙏
Rruga nr.3 , një segment rrugor i prishur dhe i pa aksesueshëm, ku lëvizshmëria e banorëve ishte kthyer në një problem emergjent.
Bashkia Roskovec fal fondit të investimeve nga buxheti i saj, do ta transformojë në një rrugë më standarde dhe siguri për të gjithë banorët.
 
[lsvr_gallery images=”10237,10238,10239,10240,10241,10242″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Urbanizim në cdo fshat

Është drejt përfundimit investimi në segmentin rrugor pranë Kishës në Marinëz.
Një investim i plotë i cili padyshim do të ketë impakt të mënjëhershëm tek banorët e zonës.
Ky investim ka qënë një kërkesë prioritare, identifikuar nga vetë banorët gjatë ciklit të takimeve publike të zhvilluara nga Kryetarja e Bashkisë zj. Majlinda Bufi.
Projekti parashikon ndërhyrje në:
📌KUB
📌trotuare
📌ndriçim
📌asfaltim

[lsvr_gallery images=”10229,10230,10231,10232,10233″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Rehabilitimi i kanaleve vaditës në territorin e Bashkisë Roskovec

Sektori i bordit të kullimit vazhdon punën për rehabilitimin e kanaleve vaditës në territorin e Bashkisë Roskovec.
Sot po punohet në kanalin kryesor VMK1, Kurjan- Velmish.
Ndërhyrje e domosdoshme për t’u ardhur në ndihmë fermerëve të kësaj zone dhe prodhimit bujqësor vendas.
#përzhvillimieqendrueshëmtëbujqësisë
#BashkiaRoskovec
 
[lsvr_gallery images=”10226,10224,10223,10221″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]