Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitimi i kanaleve vaditës në territorin e Bashkisë Roskovec

Sektori i bordit të kullimit vazhdon punën për rehabilitimin e kanaleve vaditës në territorin e Bashkisë Roskovec.
Sot po punohet në kanalin kryesor VMK1, Kurjan- Velmish.
Ndërhyrje e domosdoshme për t’u ardhur në ndihmë fermerëve të kësaj zone dhe prodhimit bujqësor vendas.
#përzhvillimieqendrueshëmtëbujqësisë
#BashkiaRoskovec
 
[lsvr_gallery images=”10226,10224,10223,10221″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *