Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Parku i lodrave

Investimi për parkun e lodrave në zonën “Ish Furri Bukës” është pritur shumë mirë nga qytetarët, pasi tashmë kanë një hapësirë ku mund të argëtohen, të luajnë dhe të kalojnë kohën e lirë.👭👬👫
Këndi i lojrave që është publik dhe është pa pagesë për të gjithë fëmijët.
🔊🔊Duhet t’ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve se, që të rregullojmë qytetin kushton, por kushton më pak nëse të gjithë ne i ruajmë investimet e bëra. Kjo është arsyeja që ju kërkojmë të na ndihmon ta ruajmë këtë investim.
Të gjithë duhet të ndërgjegjësohemi që ta ruajmë pronën publike dhe jo ta dëmtojmë atë.🙏🙏
📌Ruajtja e investimeve publike është detyrim ligjor e mbi të gjitha moral jo vetëm i Bashkisë Roskovec por dhe i qytetarëve.
#Bashkëpuno!
#RuajeImvestimin!
#MosDëmto!

 
[lsvr_gallery images=”10177,10178,10179,10180″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *