Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

🤝Mirëpritëm në bashkinë Roskovec eksperten e Këshillit të Evropës znj.Anja Simic.

🤝Mirëpritëm në bashkinë Roskovec eksperten e Këshillit të Evropës znj.Anja Simic.
📌Në takimet me Kryetaren e Bashkisë, grupin Institucional të punës (GIP) dhe Grupin Komunitar të Veprimit (GKKV) bëm një vlersim të arritjeve dhe mësimeve të nxjera nga zbatimi i fazës së parë të Programit ROMACTED 1.
#Romacted1
#BashkiaRoskovec
#KëshilliiEvropës

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x