Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Marrëveshje bashkëpunimi me Ambasadorin e Japonisë në vendin tonë.

📍Kryetarja e bashkisë Roskovec znj.Majlinda Bufi sapo nënshkroi📝 marrëveshjen e bashkëpunimit me Ambasadorin e Japonisë në vendin tonë. 📍Një mbështetje financiare për pajisjen me një makinë teknologjike dhe kontinierë 🙏një kontribut i nevojshëm në përmirësimin e proçesit të grumbullimit dhe transportimit të mbetjeve urbane në territorin e bashkisë . 🙏FALEMINDERIT #BashkiaRoskovec #GIZProgram #AmbasadaJaponezeNëShqipëri

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *