Kryetarja e bashkisë Roskovec zj. Majlinda Bufi e filloi ditën me një takim me nxënësit e Senatit të shkollës “Adem Vrapi” Roskovec.
Nxenësit shprehën të gjitha problemet aktuale të cilat krijojnë vështirësi në mbarëvajtjen e proçesit mësimor.
Kryebashkiakia dëgjoi me vëmendje dhe mbajti shënim të gjitha problemet e ngritura gjatë takimit.
Zj. Bufi siguroi nxënësit se problemet më kryesore do të marrin zgjidhje shumë shpejt.
Do të vazhdojmë punën deri në standardizimin e godinave arsimore në të gjithë territorin e Bashkisë Roskovec, duke nxitur njëkohësisht përsosjen e shërbimeve.
Për #Kushte_Bashkëkohore #Arsim_Cilësor.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).