Shtabi i emergjencave në veprim.
Jemi në terren për të verifikuar situatën në të gjithë territorin e bashkisë Roskovec dhe për t’u siguruar që të ketë sa më pak dëme nga rreshjet e dendura për banorët. Nga verifikimet e orës së fundit, gjendja paraqitet normale, kjo fal punës që bashkia Roskovec ka bërë me pastrimin e kanaleve kullues.
Për të shmangur çdo rrezik përmbytje, grupet e terrenit vazhdojnë ende punën dhe do të jenë në gatishmëri të plotë për çdo rast.

Për çdo emergjencë kontaktoni në: 0693586187
(Zyra e Emergjencave Civile, Bashkia Roskovec).

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).