Ditën e sotme, Kryetarja e bashkisë Roskovec znj. Majlinda Bufi ka marrë pjesë në një takim pune me përfaqësues të Grupit Ndërinstuticional kundër Krimit Mjedisor.
Të pranishëm në këtë takim ishin
Z/Kryetari i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri z. Robert Wilton, Kryetarja e bashkisë Patos znj. Rajmonda Balilaj, përfaqësues të Drejtorisë Rajonale të Mjedisit, përfaqësues të Drejtorisë së Mjedisit Albpetrol, Agjensisë Kombëtare të Mjedisit .
Gjatë këtij takimi u diskutua rreth situatës së ndotjes mjedisore në bashkitë Roskovec dhe Patos.
Diskutime të ndërsjellta pati ndërmjet përfaqësuesëve të institucioneve vendore dhe përfaqësuesëve të G.N.K.M-së, rreth situatës aktuale dhe mundësisë së një bashkëpunimi për të përmirësuar ndotjen mjedisore në këto dy bashki.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).