T’i lehtësojmë punën fermerëve, është një nga prioritetet e punës sonë.
Puntorët e bashkisë Roskovec po punojnë paralelisht në Marinëz për rehabilitimin e kanalit vaditës dhe në Suk 2 për rehabilitimin e kanalit kullues K36.
Për një #Bujqësi_të_zhvilluar

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).