Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Siguria Publike në Nivel Vendor

➡️Në kuadër të projektit “Siguria Publike në Nivel Vendor”, projekt i cili financohet nga Ministria e Jashtme e Hollandës, Akademia e Hollandës dhe FLAG, u zhvilluan disa takime, në të cilat patëm nderin të kishim të pranishme Ambasadoren e Hollandës në Shqipëri zj. Guusje Korthals Altes.🇦🇱🇳🇱
📌Vizita filloi në zyrën e Kryetares së Bashkisë zj. Majlinda Bufi, nje ekspoze e punës dhe iniciativave që Bashkia Roskovec ka ndërmarr në përmirësimin e sigurisë publike.
📌Takimi u pasua me një vizitë pranë këndit të lojrave në Roskovec, investim i kryer në kuadër të projektit “Siguria Publike në Nivel Vendor”.
Gjithashtu gjatë kësaj dite u diskutuan çështje të pjesëmarrjes së grave në vendimmarrje dhe iniciativat që duhet të ndërmerren për të rritur përfaqësimin e tyre në çdo fushë.
Ambasadorja u shpreh e kënaqur nga takimet më përfaqësueset e Këshillit Bashkiak por dhe më gratë dhe vajzat, aktore kyç në rritjen e barazisë gjinore në Roskovec dhe angazhimit qytetarëve në terësi.
Ambasadorja gjithashtu inkurajoi punën dhe përpjekjet që Bashkia Roskovec ka ndërmarrë në lidhje ngritjen e vetëdijes rreth proçeseve të pjesëmarrjes qytetare në fushën e sigurisë publike si dhe zbatimi i këtyre elementeve në politika efektive dhe të përgjegjshme të sigurisë publike.
#SiguriaPublikenëNivelVendor
#FLAG
#BashkiaRoskovec
[[lsvr_gallery images=”10738,10737,10736,10735,10734,10733,10732,10731,10730,10729,10728,10727″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x