Jemi duke punuar njëkohësisht në Suk 2 dhe Roskovec, për t’i dhënë fund vuajtjeve të fermerëve për sigurimin e ujit për vaditjen e prodhimeve të tyre.✔️
Nesër një tjetër investim.😉
#PranëFermerëve
#BashkiaRoskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).