Është Java Evropiane e Vaksinimit, një kohë për të rritur ndërgjegjësimin për vaksinim.
Në kuadër të kësaj jave, këndi i BE- së në Roskovec, organizoi një takim ndërgjegjësues me nxënësit e shkollës “Didin Bishani” Kurjan.
👉🏻Mos harroni të vaksinoheni 💉për të mbrojtur familjen tuaj dhe të tjerët.
Së bashku mund të arrijmë një të ardhme të shëndetshme për të gjithë.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).