Me këtë lajm të mirë fillojmë javën.
Një tjetër premtim i mbajtur.👏
Transporti publik i cili lidh fshatrat me qendrën e Roskovecit, tashmë është bërë realitet.
Kanë filluar punën linjat Roskovec – Arapaj dhe Roskovec – Vlosh.
Shumë shpejt do të fillojnë punën dhe linjat e tjera për të pasur një mbulim transporti në të gjithë fshatrat.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).