Po përmirësojmë çdo ditë e më shumë infrastrukturën rrugore në çdo fshat të Bashkisë Roskovec.
Jemi duke vazhduar punimet për ndërtimin e trotuarit dhe pajisjen me ndriçim rrugor në segmentin rrugor nga Xhamia, Suk 1 deri tek karburant “Agaçi”.
Në këtë mënyrë rritet cilësia e jetesës së qytetarëve.
Më shumë punë në dobi të komunitetit.
#BashkiaRoskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).