Jemi duke punuar maksimalisht për të sistemuar rrugët e brendshme të qytetit.
Përmirësojmë infrastrukturën rrugore por dhe cilësinë e jetesës së banorëve.
Sot punohet në bllokun e rrugëve “ Jonus Çepele”, “Dane Çepele” dhe “ Mustafa Buzi”.
#përmirësimistandartittëjetesës
#BashkiaRoskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).