Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Youth Summer Municipality Tour

Youth Summer Municipality Tour (4 – 6 Korrik 2018)
Learn, explore and enjoy‍♀- Albania towards EU Integration
Një mundësi e shkëlqyer për të rinjtë nga mosha 17- 25 vjeç nga Bashkitë Vlorë, Himarë, Fier, Patos e Roskovec, që dëshirojnë të mësojnë më shumë mbi hapet e integrimit të Shqiperisë në BE dhe mbi mundësitë që ofron BE për të rinjtë . Shkëmbime eksperiencash, informim dhe agëtim mes të rinjve nga qytete të ndryshme.
Bëhu pjesë e një eksperience të veçantë.
Aplikimet mbyllen më datë 27 Qershor.
https://docs.google.com/forms/d/1yGX5VTrnbnFQf4tAym15sy6ikzAU1rYohal3AhVsnss/viewform?edit_requested=true

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *