Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Trajnim i stafit të Bashkisë

Ditën e djeshme, në ambientet e Pallatit të Kulturës, u zhvillua trajnimi me stafin e Bashkisë Roskovec.
Temat e trajnimit ishte: Buxhetimi me pjesëmarrje dhe roli i Integrimi Evropian në pushtetin vendor.
Trajnimi u mundësua nga Friedrich Ebert Stiftung (FES), me eksperte Dr. Manjola Duli.
[lsvr_gallery images=”8370,8371,8372,8373,8374″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *