Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vaksinimi mbi 18 vjeç

Në datat 29-30 Qershor, që janë edhe ditët e hapura të vaksinimit masiv.
Paraqituni pranë Qendrës Shëndetësore Roskovec.
Vaksinimet do të jenë të hapura nesër dhe pasnesër, nga ora 08:00-20:00👇
[lsvr_gallery images=”13310″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]Aplikoni në e-Albania për t’u vaksinuar nëse jeni +18 vjeç.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *