Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ushqyerje e shëndetshme

“Ushqyerje e shëndetshme”
Kjo ishte tema me të cilët u prezantuan prindërit e vogëlushëve të kopshteve të Kumanit dhe Vidhishtës.
Aktivitete të organizuar nga punonjësit e sektorit të Arsimit dhe Shëndetësisë z. Ervin Agaçi dhe znj. Manjola Vrapi.
Qellimet e këtyre takimeve ishin informimi dhe sensibilizimi i prindërve për efektet anësore e konsumimit të ushqimeve jo të shëndetëshme. Zëvendësimi i këtyre të fundit me ushqime të shëndetshmë ishte fokusi i diskutimit të ndërsjelltë midis prindërve dhe inspektores së shëndetësisë.

#Sensibilizohemi_për_shëndetin_e_fëmijëve_tanë
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”7361,7362,7363,7364,7365,7366,7367″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *