Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbill dhe Ti pemën tënde!

Mbill dhe Ti pemën tënde!
Bashkohu dhe Ti me ne në fushatën e gjelbërimit, më 5 Mars, ora 11:00, pranë digës së liqenit Kurjan.
Bëhet fjalë për gjelbërimin e qytetit!
Së bashku për shtëpinë tonë të përbashkët. 
 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *