Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ujësjellësi Marinëz- Jagodinë

Një problem emergjent dhe i shumëkërkuar nga banorët e dy fshatrave, Marinëz dhe Jagodinë.
Vazhdon puna për ndërtimin e ujësjellësit, tashmë në lagjet e brendshme të fshatit Marinëz.
Përmirësojmë cilësinë e shërbimit.
#Ujësjellsi_Jagodinë_Marinëz
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”7258,7259,7260,7261,7262″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *