Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Transparencë ndaj komunitetit

Transparenca dhe llogaridhënia janë dy nga elementët të cilët e kanë renditur Bashkinë Roskovec si një nga bashkitë më të mira në vend.
Transparenca ndaj komunitetit nuk është vetëm një detyrim ligjor por edhe një detyrim moral. Ditën e sotme Kryebashkiakia znj. Majlinda Bufi zhvilloi takim me drejtuesit e drejtorive të Bashkisë. Në këtë takim u diskutuan të gjitha detyrat e caktuara dhe prioritetet e secilës drejtori.
[lsvr_gallery images=”7665,7666,7667,7668,7669″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *