Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Barazia Gjinore

Youth Act në Bashkëpunim me Bashkinë Roskovec në kuadër të projektit të financuar nga IADSA, organizoi ditën e sotme një takim me gratë e Roskovecit.
Tema e cila mblodhi pranë ambienteve të Qendrës Social Komunitare ishte “ Barazia Gjinore”.
Barazia gjinore është një prej vlerave thelbësore të një shoqërie demokratike. Një shoqëri e cila investon në arritjen e barazisë gjinore jo vetëm që çon në përmirësimin e jetës së vajzave dhe grave por edhe në transformimin pozitiv të mënyrës së jetuarit të djemve dhe burrave. Prandaj, në afat të shkurtër, duke e promovuar barazinë për disa grupe të nën-përfaqësuara, të tilla si gratë; në arrijmë ta bëjmë komunitetin dhe shoqërinë më të fortë dhe më të pasur, duke bërë që në afat të gjatë të përfitojnë të gjithë anëtarët/et.
[lsvr_gallery images=”7657,7658,7659,7660,7661,7662″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x