Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ti sill ide, ne i kthejmë në biznes!

Ti sill ide, ne i kthejmë në biznes 
Kjo mundësi shumë e mirë për të filluar ndryshimin, bëri bashkë shumë të rinj e të reja të cilët kanë ide dhe synojnë të hapin biznese të ndryshme.
Ky ishte trajnimi i parë, ku ata morën disa nga mësimet bazë që nevojiten para se të hapësh një biznes në mënyrë që të rezultojë i suksesshëm.
Trajnimi ishte bashkëpunim i bashkisë Roskovec me Ambasadën Zviceriane, Shoqatën “ Njerëzit të Parët” , English Corner dhe Swiss Contact.
Të rinjtë u trajnuan nga përfaqësuesit e Ambasadës Zviceriane z. Christian Atz, z. Çelik Nimani dhe përfaqësuesja e shoqatës “Njerëzit të Parët” zj.Lusiana Mailaj.
[lsvr_gallery images=”6391,6392,6393,6394,6395,6396,6397,6398,6399″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x