Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takime me komunitetin

Takimi me komunitetin, ditën e djeshme u zhvillua nga N/Kryetari i Bashkisë Roskovec z. Isa Hoxha.
Prioriteti ynë jeni JU. Të jemi afër jush dhe t’i japim zgjidhje problemeve tuaja është një nga prioritetet kryesore për mbarëvajtjen e punës sonë.
[lsvr_gallery images=”7901,7902,7903,7904″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *