Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takim me Komunitetit

Si çdo ditë të enjte edhe sot u zhvillua takimi me komunitetin në ambientet e bashkisë Roskovec. Në mungesë të Kryetares së bashkisë Znj. Majlinda BUFI pritja e qytetarëve u bë nga K/ Administratori z. Kadri Hyska e cili i’u dha sqarime dhe përgjigje shqetësimeve dhe pyetjeve që qytetarët kishin.
[lsvr_gallery images=”4667,4668,4669,4670,4671,4672″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *