Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Në mbështetje të fermerëve

Vazhdojnë punimet për rehabilitimin e plotë të kanalit ujitës VKM2 duke filluar që nga pastrimi, sistemimi dhe veshja me beton, duke garantuar cilësi dhe jetëgjatësi të investimit. Ky investim është bashkëpunim i bashkisë Roskovec me financim të Bankës Botërore. Punohet çdo ditë dhe me ritme të larta që të përfundohet përpara fillimit të sezonit të ujitjes.
[lsvr_gallery images=”4657,4658,4659,4660,4661,4662″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *