Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Suk 1- Arapaj- Samaticë

Në rrugën Suk 1- Arapaj- Samaticë.
Vazhdojnë punimet për rikonstrukionin e kësaj rrugë të lënë në harresë dhe gjendje të mjerueshme për shumë vite.
Një investim i shumëpritur i cili do të rikthejë komunikimin e munguar dy bashkive, dy qarqeve dhe dy zonave bujqësore.
Puna vijon ende …
[lsvr_gallery images=”5732,5733,5734,5735,5736″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *