Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Social Qendër Komunitare

Vazhdojnë punimet për ndërtimin e “Social Qendër Komunitare”, në kuadër të bashkëpunimit të bashkisë Roskovec me Youth Act dhe financim të IADSA. Një ndërtesë me kushte bashkëkohore e cila do të mirëpresë të gjithë të rinjtë e të rejat për të zhvilluar kapacitetet dhe talentet e tyre.
[lsvr_gallery images=”6490,6491,6492,6493,6494,6495″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *