Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sistemimi i rrugës Likallarë-Vlosh

Kanë filluar punimet për “Sistemim – asfaltim i rrugës Likallarë-Vlosh ” , njësia administrative Kurjan . Një investim nga të ardhurat e bashkisë Roskovec . Një falenderim për grupin e punës , specialistë dhe punëtorë që punojnë pa u lodhur për këtë investim .
[lsvr_gallery images=”4726,4727,4728,4729″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *