Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ripërtëritje e Bujqësisë

Punëtorët e Sektorit të Shërbimeve kanë ditë që kanë filluar pastrimin e kanalit vaditës V 35 Arapaj- Suk 2. Deri më tani, 3.2 km gjatësi ka pësuar një rehabilitim të plotë që nga pastrimi dhe thellimi i tij. Puna do të vazhdojë në të gjithë gjatësinë e këtij kanali prej 4.8 km. Rifunksionimi i këtij kanali do të sigurojë vaditjen e qindra hektarëve tokë.
[lsvr_gallery images=”4717,4718,4719,4720,4721,4722,4723″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *