Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

SHKURTOHEN DISTANCAT NE ARAPAJ

Pas shumë investimeve të bëra në shërbim të çdo banori të Bashkisë Roskovec, nuk mund të mos i vinim në ndihmë dhe banorëve të fshatit Arapaj.
Një rrugë e re ka filluar të ndërtohet. Këtij segmenti rrugor të lënë në gjëndje të mjerueshme për vite me rradhë, më në fund i erdhi rradha për të përfituar investimin e nevojshëm dhe të shumëpritur.
Ka filluar prishja e objekteve për të krijuar hapsirën e nevojshme për ndërtimin e rrugës dhe padyshim s’mund të mungonte dhe trotuari. Këto punime përbëjnë fazën e parë të investimeve , pas kësaj faza e dytë vashdon me shtrimin e rrugës me rërë bituminoze dhe ndërtimin e trotuarit.
Punimet po kryen nga firma “ B 93”.
Reportazhi i mëposhtëm ju informon më shumë mbi punimet e kryera deri në këtë moment.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x