Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PUNOJME QE TE PARANDALOJME

KUZ nuk ndalet. Puntorët e sektorit të Kanalizimeve dhe Ujrave të Zeza janë çdo ditë në aksion.
Pas shumë punimeve të bëra në gjithë territorin e Bashkisë Roskovec , filluan punimet në fshatin Strum. Ka filluar shtrirja e tubacioneve të kanalizimeve dhe hapja e pusetave. Punojmë me motivin e vetëm që ti ofrojmë banorëve përmirësim të kushteve dhe parandalim të pasojave.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *