Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

RRETHRROTULLIMI I RI

Vazhdojnë punimet për ndërtimin e rrethrrotullimit të dytë . Një investim që zgjidh qarkullimin e mjeteve në hyrje dhe dalje te unazës lindore të qytetit.
[lsvr_gallery images=”3550,3551,3552,3553,3554″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *