Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ripërtëritje e Bujqësisë

Jemi duke punuar njëkohësisht në Suk 2 dhe Roskovec, për t’i dhënë fund vuajtjeve të fermerëve për sigurimin e ujit për vaditjen e prodhimeve të tyre.✔️
Nesër një tjetër investim.😉
#PranëFermerëve
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”8019,8020,8021,8022″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *