Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Java Evropiane e Vaksinimit

Është Java Evropiane e Vaksinimit, një kohë për të rritur ndërgjegjësimin për vaksinim.
Në kuadër të kësaj jave, këndi i BE- së në Roskovec, organizoi një takim ndërgjegjësues me nxënësit e shkollës “Didin Bishani” Kurjan.
👉🏻Mos harroni të vaksinoheni 💉për të mbrojtur familjen tuaj dhe të tjerët.
Së bashku mund të arrijmë një të ardhme të shëndetshme për të gjithë.
[lsvr_gallery images=”8025,8026,8027,8028,8029″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *