Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Riparim rruge,Ngjeqar

Rruga Gogallar, Ngjeqar, tashmë është kthyer në një kantier ndërtimi.✅
Bashkia Roskovec ka nisur projektin e rehabilitimit dhe riparimit të infrastrukturës në këtë segment rrugor.
Përmes këtij investimi , që financohet nga të ardhurat lokale, synohet normalizimi i situatës dhe përmirësimi i cliësisë së jetesës së banorëve.
#Egjithëvëmendjatekqytetarët
#Investimenëproçes[lsvr_gallery items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”][lsvr_gallery images=”9005,9006,9007,9008,9009,9010,9011″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *