Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kullimi i kanaleve ne fshatin Strum

Sistemi i kullimit.
🔛Një punë në vazhdim në të gjitha fshatrat nën juridiksionin e Bashkisë Roskovec.
Janë rehabilituar të gjithë kanalet e parë dhe të dytë në fshatin Strum.
Kemi filluar punën në fshatin Velmish.
Një proçes shumë i domosdoshëm i cili ka vëmendjen tonë çdo ditë.✅
[lsvr_gallery images=”9021,9022,9023,9024,9025,9026″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *