Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

RILINDJE URBANE

Në njësinë administrative Kuman, vazhdojnë punimet për projektin zhvillimor të qendrës së Kumanit. Këto ditë puna ka vazhduar me lirimi e hapsirave publike. Punohet me ritme të larta që të përfundohet brenda afatit dhe komuniteti të ketë sa më shpejtë një ambjent bashkohorë.
[lsvr_gallery images=”3668,3669,3670,3671,3672″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *