Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

GËZUAR DITËN E PAVARËSISË !

Kryetarja e Bashkisë znj.Majlinda Bufi uron të gjithë qytetarët e bashkisë Roskovec dhe të gjithë shqiptarët kudo që jetojnë gëzuar festën e flamurit!
Rroftë Shqipëria!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *