Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rilindje e Bujqësisë

Kur themi #Rilindje_të_Bujqësisë kuptojmë rehabilitimin dhe rikthimin e funksioneve të kanaleve kulluese dhe vaditëse.
Sot jemi duke punuar në kanalin kullues K8, me gjatësi 1.1 km, në lagjen Drizë.
Rikthejmë në normalitet sistemin e kullimit duke larguar çdo rrezik të mundshëm.
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”7125,7126,7127,7128″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *