Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhja e Këshillit Bashkiak

Mbledhja e parë e Këshillit Bashkiak për vitin 2018 u zhvillua ditën e djeshme, më datë 19 Janar.
Në rendin e ditës u diskutuan këto çështje:
1. Miratimi i fondit për pagesën e personave me aftësi të kufizuar dhe invalideve të punës për periudhën 1-31 Janar 2018.
2. Propozim për dhënien e Ndihmave Ekonomike për periudhën 1-31 Janar 2018. (Skema e re)
3. Mbledhja e Taksave dhe Tarifave familjare nëpërmjet një agjenti.
4. Krijimi i Inspektoriatit Vendor të Bashkisë Roskovec.
5. Krijimi i “Grupeve Lokale të Veprimit”(GLV) / “Local Action Groups”(LAG) për fermerët të cilët operojnë në Bashkinë Roskovec.
6. Miratimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis Zyrës së Këshillit të Europës Tiranë, Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe Bashkisë Roskovec, për projektin ROMACTED : “Promovimi i qeverisjes së mirë dhe fuqizimit të komunitetit rom në nivel vendor”.
7. Informacion drejtuar Këshillit.
#Informohuni
#Mbledhja_e_Këshillit_Bashkiak

[lsvr_gallery images=”7113,7114,7115,7116,7117,7118,7119,7120,7121,7122″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x