Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rilindje e bujqësisë

Vazhdon puna për pastrimin e kanaleve kullues dhe vaditës.
Jemi në Njësinë Administrative Kuman, për të vijuar më pas në Njësitë e tjera.
Një punë që do të vazhdojë deri në rehabilitimin e plotë të të gjithë kanaleve kulluese dhe vaditëse, të përcaktuar sipas një axhende punimesh.
[lsvr_gallery images=”8171,8172,8173,8174″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *