Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Gëzuar festën e 1 Qershorit!

Si asnjë herë tjetër skena e Pallatit të Kulturës Roskovec nuk ka patur kaq shumë artistë të vegjël dhe spektatorë të mëdhenj. Ishin prindërit dhe gjyshërit e vogëlushëve që ndiqnin këta artistë të mrekullueshëm. Kopshti i Roskovecit zhvilloi sot koncertin me rastin e 1 Qershorit – Festës së Fëmijëve.
Me këto aktivitete synohet kultivimi i vlerave kulturore dhe artistike.
Mbyllja e aktivitetit u realizua me shpërndarjen e çertifikatave për të gjithë fëmijët. Lumturia dhe emocionet dalloheshin lehtësisht në sytë e vogëlushëve.
Fotoreportazhi përciell momente nga festa.
#GëzuarFestënTëDashurVogëlush
[lsvr_gallery images=”8188,8187,8186,8185,8183,8182,8181,8180″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *