Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikuafifikim Urban

Rikualifikimi urban pas Kumanit dhe Vidhishtës tashmë ka prekur dhe fshatin Suk 2, Njësia Administrative Strum.
Ka filluar puna për projektin zhvillimor të qendrës Suk 2.
🔜Së shpejti banorët e kësaj zone do të kenë një ambient të gjelbëruar dhe relaksues për të gjitha moshat.
#Projekt_Zhvillimor_Suk2
#Rilindje_Urbane
#Bashkia_Roskovec

[lsvr_gallery images=”5294,5295,5296,5297″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *