Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni i rrugës së Kurjanit

Drejt përfundimit rruga e Kurjanit. Këtij investimi kaq të domosdoshëm, i kthyer në një problem shumëvjeçar për banorët e kësaj zonë dhe jo vetëm , i’u dha zgjidhje përfundimtare.
 Këto ditë është duke u punuar  për hedhjen e shtresës përfundimtare.
#Rilindje_Urbane
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5461,5462,5463,5464,5465,5466″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *