Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Investime për komunitetit

Gjithmonë pranë komunitetit për nevojat që ata kanë.
Tashmë jemi në Jagodinë, duke punuar për kanalizimet e ujrave të bardha, punë e cila do të pasohet me ndërtimin e lulishtes dhe rikonstruksionin e rrugës.
Sot urbanizimi është më pranë se kurrë.
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5505,5506,5507,5508,5509,5510″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *